Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Kiszállításban jelenleg partnerünk a Magyar Posta és a FoxPost csomagküldő rendszere.

 

Mindkét partner nagyon megbízható, többféle szállítási alternatívát is kínál. Ezek közül a megrendelésed véglegesítése előtt választhatsz. Választásodnál vedd figyelembe, a kényelem és a megfelelő ár mellet a várható megérkezés időpontját ezt a szállítási mód kiválasztása után a rövid leírásban láthatod. Ha nem felel meg neked, ekkor itt még meg tudod változtatni.

Szállítási információkról bővebb leírás FoxPost http://www.foxpost.hu/ Posta itt:https://www.posta.hu/belfoldi_csomagmegoldasok.

Fizetési lehetőségek áruházunkban.

Áruházunkban jelenleg négy aktív fizetési alternatívából választhatsz.

-előre utalás bankszámlánkra(csomagod az összeg megérkezését követő napon adjuk fel számodra)

-utánvéttel ezt a futárnál készpénzben vagy a amennyiben a futárcég rendelkezik a megfelelő eszközzel akkor nála bankkártyával.

-FoxPost Csomagautomata vagy MPL Csomagautomata választásakor( ha nem előre utalással fizettél) akkor az automatáknál bankkártyával.

Bankkártyával az Otp SimplePlay rendszerén keresztül. Ebben az esetben az összeg megérkezését követően automatikusan e- mail ben küldjük a számládat és küldjük a terméket. 

A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Bővebb információ: https://www.simple.hu/Fooldal

Fizetés és vásárlási feltételekről és az ÁSZF-ről bővebb leírás itt: https://levandybrand.shoprenter.hu/vasarlasi_feltetelek_5

 

 

 

 

 

Mennyibe kerül ez Neked?

  • A FoxPost csomagautomata szállítás díja mindössze 890 Ft. (legolcsóbb szállítási díjunk)
  • 15 000 Ft feletti értékű rendelések kiszállítása ingyenes.